Publicat 23 Nov 2018 | Reactualizat 21 Dec 2018 | Expiră 24 Dec 2018

Executive Assistant - supporting Chief Marketing Officer

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Qualifications:
5+years experience as an Executive Assistant (seasoned) supporting a high level Executive, preferable within a Marketing dept (to CMO)
+ Experience managing complicated & changing schedules
+ Related Post secondary education - diploma in marketing would ideal
+ Excellent organizational skills with the ability to prioritize work using sound judgement and to be proactive
+ Strong interpersonal skills combined with the ability to perform tasks for members of the Leadership Team
+ Advanced knowledge of Excel, Word, PowerPoint and Outlook
+ Proven ability to work well with limited supervision and are comfortable and confident taking initiative to get things done quickly
+ Proven ability to work on numerous projects simultaneously maintaining a high level of accuracy and confidentiality under tight deadlines.
+ Clean driver license

Descrierea jobului

SPECIFIC ACCOUNTABILITIES
+ Assist with marketing projects under the direction of CMO
Assist with preparing presentations, proposals, reports, and other business correspondence.
+ Completion of expense reports and purchasing card statement
+ Extensive calendar management, coordination of all travel arrangements.
+ Arrange team events, including on/offsite meetings, special events, and departmental functions, including the preparation of materials, logistics and other requirements.
+ Proactively identifies key priorities, deadlines, and deliverables
+ Use discretion and maintain confidentiality in handling sensitive information

Descrierea companiei

ArcelorMittal

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 19 dintre acestea având unităţi proprii de producţie. Ne ghidăm după o filosofie de producere a oţelului într-o manieră sigură şi sustenabilă şi suntem cei mai importanţi furnizori de oţel de calitate pentru toate pieţele industriei siderurgice, incluzând sectorul auto, de construcţii, de electrocasnice, de ambalare, cu centre de dezvolare şi cercetare de talie mondială şi reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate.

Prin valorile sale de bază - sustenabilitate, calitate şi leadership - ArcelorMittal funcţionează într-un mod responsabil, respectând sănătatea, securitatea în muncă şi bunăstarea angajaţilor, contractorilor şi a comunităţilor în care operează. Considerăm că oţelul este un material al vieţii, care stă la baza lumii moderne, de la linii de cale ferată, la automobile, până la maşini de spălat. Ne bazăm pe un proces de cercetare continuă şi producem tehnologii şi soluţii bazate pe oţel, care cresc eficienţa energetică a multora dintre produsele şi componentele pe care le folosim în viaţa de zi de zi.

Suntem unul dintre primii cinci producători de minereu de fier şi de cărbune metalurgic, iar operaţiunile noastre miniere reprezintă o parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare. Avem un portofoliu de zăcăminte de minereu de fier şi de cărbune diversificat din punct de vedere geografic şi suntem poziţionaţi strategic pentru a putea aproviziona propriile unităţi de producţie a oţelului, precum şi clienţii externi. Deşi operaţiunile noastre de producţie sunt prioritare, reţelele de furnizare pentru clienţii din afara companiei cresc odată cu noi. În 2015, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 63,6 miliarde USD şi o producţie de oţel de 92,5 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 62,8 milioane de tone.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

ArcelorMittal Galaţi

Situat în estul României, ArcelorMittal Galaţi numără aproximativ 6.200 de angajaţi şi este cel mai mare combinat integrat din ţară şi lider în fabricarea produselor siderurgice, cu o capacitate de producţie de 3 milioane tone oţel. Galaţiul, cunoscut drept oraşul siderurgiştilor’, este situat pe malurile Dunării. Compania are şase unităţi în România, incluzând Galaţi, Tulcea – cariera de var, Iaşi, Roman, Hunedoara şi Romportmet – operator portuar la Dunăre.

For more information about ArcelorMittal visit: www.arcelormittal.com.

Expirat
Executive Assistant - supporting Chief Marketing Officer  -  ArcelorMittal Galati SA