Publicat 21 Mai 2019 | Reactualizat 10 Iun 2019 | Expiră 21 Iun 2019

EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam evaluator de risc la securitatea fizica, inscris RNERSF, avizat IGPR, cf. Legii 333/2003, H.G. 301/2012 si instructiunea nr. 9/2013 MASI

Descrierea jobului

Cerinte: RNERSF – IGPR

Beneficii:
-autoturism la dispozitie;
-laptop, telefon de serviciu;
-serviciul de catering oferit la pranz;
-salariu motivant.

Locatia Pantelimon, Ilfov. Telefon 0726444494/96

Descrierea companiei

EISOL SECURITY – O societate orientata strict spre client. Gândim, proiectăm si generam cea mai bună oferta calitate/pret bazată pe necesitatile clientului, astfel incat produsul oferit de noi sa le imbunatateasca viata.

Incercam sa intelegem dorinta si necesitatea clientului într-un moment potrivit pentru el. Incercam sa anticipăm nevoile clientului comunicandu-i mesajul potrivit despre produsul potrivit la momentul si locul potrivit.

Incercam sa intelegem clientii la un alt nivel – dincolo de cum consuma, cumpara sau folosesc un anumit produs. Ne gandim la clientii potentiali mai intai ca oameni.

Am reglat directia tuturor angajatilor astfel incat sa arate mereu spre nordul comunicarii si indeplinirii nevoilor clientilor, in acest fel creand valoare pentru acestia din urma.

Niciunul dintre aceste lucruri nu este usor, dar directia in care duce drumul catre implinirea lor este clara: spre client.

Expirat
EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA  -  Expert Imob Solution

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close