ELECTROMECHANICAL TECHNICIAN (Italy)

Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Requirements Electromechanical technician:

Basic electrical and/or mechanical training;
Necessary intermediate English language skills, Italian is an advantage;
Ability to read mechanical drawing and wiring diagrams;
Previous experience in the field of electromechanical assistance and propensity to service;
Good familiarity in working on board the machine.

Descrierea jobului

Contract period: first contract will be signed for 2/3 months; after, the contract will be prolonged until 12 months; there is the possibility to pass to indefinite period;
Trial period in accordance to the labour contract
At the beginning of the contract all the new hired resources will follow a 1 week till 1 month of training.
Work schedule: not possible to define the working hours (it is possible to work on shifts)

Benefits:

Accommodation: paid by the company in Apartment; only accommodation. Not utilities, meals, documents;
Transport to/from Italy each 3 months assured by PH Facility. The worker should provide by himself for transport in site (within the municipality of residence). In the event of activities out of town of residence, the transport will be assured by PH in accordance with the CCNLL;
Overtime is possible and will be paid accordingly with the labor contract conditions;
Classification 3rd or 4th level CCNL Multiservizi (Italian contract);

Professional training.If you are interested in the employment opportunity within a multinational company, we invite you to contact us by phone at 0747 097 885 or 0747 097 924.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 5 nov. 2021 Expiră 5 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.