Publicat 11 Iun 2020 | Reactualizat 10 Iul 2020 | Expiră 11 Iul 2020

Electromecanic

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 3 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Experienta de minim 3 ani in industrie, mentenanta.
Cunostinte de electricitate, instalatii electrice, protectii, automatizari.
Cunostinte de actionari pneumatice.
Cunostinte de mecanica, cinematica, organe de masini, organe de asamblare.
Cunostinte de operare PC.
Capacitatea de a lucra in echipa.

Descrierea jobului

Sarcini dе naturа electricа;
Sarcini de nаtura mecаnicа;
Sarcini dе naturа electro-pneumatica.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Electromecanic  -  CASA NOASTRA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close