Publicat 22 Oct 2019 | Expiră 22 Nov 2019

Electromecanic montator ascensoare ( Franta)

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se cauta personal muncitor, determinat, motivat.

Descrierea jobului

Companie franceza ce activeaza in domeniul montaj de ascensoare, scari si trotuare rulante, porti automate in Franta zona Paris si Lille, cauta tehnicieni electromecanici cu experienta minim un an in domeniul automatizari si electromecanica.
Se ofera contract de munca pe o perioada de timp determinat( perioada de proba) iar pe urma un contract de munca pe o perioada nedeterminata.Nu exista alti intermediari, angajarea se face direct la firma franceza
Salariu se incadreaza intre 10 € si 17€ brut /ora in functie de calificare, la care se adauga majorari cu ore suplimentare. Angajatii vor beneficia de toate drepturile legale in Franta: concediu 28 zile/an, asigurare medicala,somaj, pensie. Se asigura cazare .In cazul in care lucrarile au loc in deplasare, compania va asigura cazarea si diurna.

Descrierea companiei

Companie franceza cu activitate in domeniul: montarea /demontarea ascensoarelor, scari si trotuare rulante, porti automate

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electromecanic montator ascensoare ( Franta)  -  Solo montage

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close