Electromecanic intretinere si reparatii - Floresti, Prahova

Michelin Romania 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Absolvent scoala profesionala, minim 10 clase, cu calificare de electromecanic / electrician / electronist;
 • Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi, in flux continuu;
 • Cunostinte de baza pneumatica / hidraulica / electrica / mecanica;
 • Experienta in activitatea de mentenanta pentru echipamente industriale de productie, reprezinta avantaj;
 • Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;

Descrierea jobului

 • Realizarea de interventii in depanarea utilajelor / echipamentelor, inlocuirea componentelor defecte si readucerea ehipamentului defect in stare de functionare ;
 • Implicarea in realizarea programelor de intretinere preventiva conform planului de mentenanta;
 • Participarea la diagnosticarea disfunctionalitatilor aparute , analiza cauzelor identificate, remedierea problemelor si prevenirea reaparitiei acestora;
 • Implementarea de solutii tehnice pentru cresterea eficientei echipamentelor si utilajelor din aria de responsabilitate;
 • Implicarea in toate activitatile care vizeaza implementarea in fluxul tehnologic a echipamentelor noi (asamblare, efectuare de probe de functionare, etc).

Daca vei deveni colegul nostru, vei beneficia de:
 • Bonusuri lunare si anuale de performanta;
 • Prime anuale fixe si garantate(Craciun, Paste, vacanta si ziua companiei);
 • Tichete de masă și subventie pentru masa de prânz;
 • Deducerea parțială a costurilor de vacanță și integral pentru transport;
 • Sporuri, de vechime in companie, de noapte, de weekend si sarbatori legale;
 • Asigurare medicala;
 • Asigurare de viata;
 • Salariu atractiv;
 • Indemnizatii si ajutoare.

Descrierea companiei

Prezenta Michelin în România constă în trei fabrici și o rețea comercială. Sub umbrela Michelin România sunt produse diferite modele și marci de anvelope, acestea fiind comercializate printr-o rețea națională de distribuție. De asemenea, o parte din acestea sunt exportate în Europa și America de Nord.

Uzina de anvelope Victoria Floresti a fost fondata in 1939, preluata de Michelin in 2001, are aproape 1500 de angajați și produce anual peste 4.5 milioane de anvelope, de turism si camionetă, din marcile Kleber si BFGoodrich.

Grupul Michelin a început activitatea în România în august 2001 și a cunoscut o dezvoltare rapidă. În prezent, echipa este formată din aproximativ 4000 angajați care continuă să scrie istoria Michelin România. Încrederea Grupului în potențialul zonei a determinat, în ianuarie 2005, desemnarea României ca și centru regional pentru activitățile comerciale Michelin din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Muntenegru și Serbia.

Începând cu anul 2014, în urma noilor schimbări administrative, România a devenit centrul de coordonare al noii zone comerciale din Europa Centrala și de Sud. Din această nouă organizare fac parte: Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia și Ungaria. Deoarece credem că mobilitatea este esențială pentru dezvoltarea umană, inovăm cu pasiune pentru a crește siguranța, eficiența și respectul pentru mediu. Prioritatea și angajamentul nostru ferm este de a oferi clienților noștri calitate fără compromis. Deoarece credem că merităm cu toții împlinire personală, dorim să ajutăm toți oamenii să își atingă potențialul și considerăm diferențele noastre un bun valoros.

Suntem mândri de valorile noastre, ale respectului pentru clienți, oameni, acționari, mediul înconjurător și informații științifice, cu toții împărtășim aventura către o mai bună mobilitate pentru toată lumea.

Michelin este lider în domeniul anvelopelor, este o companie dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Michelin Romania a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

Avansăm împreună! Spre visurile tale! Spre ambițiile tale! Spre cariera pe care ți-o dorești!

Michelin Romania SA va prelucra aceste date conform Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, in scopul recrutarii si selectiei candidatilor. Inainte de a ne trimite aceste date, te rog sa consulti informatiile referitoare la modul in care sunt prelucrate datele tale cu caracter personal, precum si drepturile pe care le ai cu privire la acestea, accesand Politica noastra privind prelucrarea datelor personale, pe site-ul nostru, la adresa https://www.michelin.ro/continut-web/confidentialitate.
Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 28 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.