Publicat 03 Iun 2019 | Reactualizat 01 Iul 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Electro-mecanic statie procesare seminte

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Educatie:

Minimum studii liceale – profil automatizari, electric, mecanic.
Studii cu diploma de licenta sau studiile tehnice vor reprezenta un plus

Experienta:

Experienta tehnica in domeniul electric - joasa si medie tensiune.
De preferat experienta in departament mecanic, automatizari, electric, in industria de producere a semintelor, industria alimentara, silozuri de cereale, vinificatie.

Competente speciale:

Aptitudini tehnice de specialitate - electrica joasa/medie tensiune.
Angajatul va avea aptitudini sporite in identificarea si rezolvarea situatiilor de urgenta, eficientizarea activitatii si spirit de echipa.
Fluenta in limba engleza (scris, vorbit, citit) reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

Intretinerea, operarea si eficientizarea echipamentelor din statia de procesare Moldova Seminte.
Efectuarea sarcinilor atribuite pentru zona operationala privind procesarea semintelor.
Principalele sarcini si responsabilitati:
Efectueaza lucrari de intretinere preventiva si corectiva a echipamentelor si instalatiilor pentru zona atribuita.
Opereaza in conditii optime echipamentele, in acord cu cerintele impuse de producator si ale managementului.
Participa la instruiri interne si externe, isi insuseste si pune in practica cunostintele acumulate.
Este responsabil pentru intretinerea si organizarea fluxului din zona care ii va fi atribuita, punand in aplicare procedurile interne de lucru si legislatia in vigoare.
Asista coordonatorul de mentenanta, furnizorul de echipamente, furnizorii terti, la efectuarea reparatiilor majore sau severe pentru zona atribuita.
Ca responsabilitate suplimentara, ajuta la efectuarea instructiunilor indicate de superiorii sai. Aceste sarcini sunt variate in functie de operatiile asociate cu speciile de seminte procesate in statie in raport cu legislatia, standardele in industrie si procedurile interne.

Descrierea companiei

MOLDOVA SEMINTE este reprezentanta legala in Romania a companiei Remington Seeds International, o companie multinationala de top in industria globala a prestarilor de servicii priving producerea si prelucrarea semintelor, care doreste sa isi mareasca ECHIPA, prin angajarea unor profesionisti care sa aiba experienta in domenii de activitate precum mecanica, automatizare, electrica, in industria de producere a semintelor, industria alimentara, silozuri de cereale, vinificatie.
Daca esti o persoana dinamica, dornica de afirmare si mai ales de dezvoltare profesionala intr-un mediu multinational, te asteptam sa faci parte din echipa noastra.
Locatia de desfasurare a activitatii va fi in localitatea Bivolari, Judetul IASI, asadar pentru viitorii angajati ce au domiciliul in afara acestei localitati, punem la dispozitie transport gratuit.
Oferim un pachet salarial motivant pe masura competentelor, mediu de lucru competitiv ce ofera posibilitatea dezvoltarii personale a carierei, inalte standarde profesionale din punct de vedere tehnologic si siguranta in munca, training dezvoltare profesionala

Expirat
Electro-mecanic statie procesare seminte  -  Moldova Seminte SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close