Electricieni vorbitori de germana 2500-4000 EUR

Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Brasov Professional Group cauta electricieni si ajutor de electricieni pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani.
Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt organizate de noi. Colaboratorii nostrii ajung la castiguri ce se situeaza intre 2.000- 4.000 EUR net.

Limba engleza sau limba germana reprezinta un avantaj.


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368 710 450 si 0772 290 575 sau la adresa de e-mail info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!
Publicat 5 oct. 2021 Reactualizat 2 nov. 2021 Expiră 4 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos