Publicat 27 Mai 2019 | Expiră 27 Iun 2019

ELECTRICIENI INSTALARI LINIII INALTA TENSIUNE - SPANIA

16 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- experienta in instalarea si intretinerea retelelor electirce de distributie peste 3-5 ani
- experienta de lucru pentru joasa tensiune , inalta tensiune
- studii de specialitate (postliceala reprezinta un cert avantaj)
- APT PENTRU LUCRU LA INALTIME
- sa stie sa monteze racorduri și terminale pe toate tipurile de conductori

Vor fi selectate DOAR candidaturile cu studii in domeniul electric (pot fi : medii , postliceale sau cursuri de scurta durata) si experienta in instalarea de linii electrice, deoarece angajatorul a impus criterii foarte stricte de angajare.

Descrierea jobului

Pentru Clientul nostru - Grup de aproape 80 companii specializate in infrastructura electrica - din Spania recrutam:
ELECTRICIENI pentru INSTALARI LINIII INALTA TENSIUNE - SPANIA

- instalarea de linii de distributie joasa tensiune (mai mică de 1 kV), atât aeriene (stalpi si console), cat si subterane (conducte subterane si cabluri izolate)
- instalarea de linii de distributie inalta tensiune (13 kv, 30 kv, 45 kv și 66 kv) , atât aeriene ( legaturi cabluri otel-aluminiu), cat si subterane (conducte subterane si cabluri izolate)
- instalarea/interventia statii de transformare (transformatoare, celule de manevra, tablouri de joasa tensiune etc.).

Salariu net lunar 1700-2500 euro, in functie de orele lucrate si complexitatea proiectelor, se adauga : diurna pentru deplasari, bonusuri de performanta, spor de concediu, etc

Program normal de lucru: 07:30 a 16:00; peste acest program se considera ore supimentare si se achita ca atare

Cazarea : se faciliteaza de catre angajator , este suportata de catre acesta 100% in prima luna apoi de angajat. ( chiriiile in zona sunt cca 150-200 euro de persoana daca se opteaza pentru un apartament cu 2 camere si inca un coleg in apartament)
Transportul catre locul de munca (Romania-Spania) , la data angajarii si apoi la fiecare 3 luni (Spania-Romania- Spania) se asigura de catre angajator,

Descrierea companiei

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- cv@nefertiti-hcc.ro - sau - office@tudorancea.ro

TEL: 0735 547 007

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ELECTRICIENI INSTALARI LINIII INALTA TENSIUNE - SPANIA  -  TUDORANCEA & PARTNERS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close