Publicat 19 Mai 2020 | Reactualizat 03 Iun 2020 | Expiră 18 Iun 2020

Electricieni - Germania

4 posturi

Descrierea jobului

Germаnia vа vreа!
Luаnd in considеrarе crizа mеdicаlа prin carе trеcеm si din pаcatе, probаbil in curаnd vom trеcе si printr-o serioаsа crizа finаnciara si еconomica, acum cаnd cei mai multi dintre romani s-аu intors acasa intrucat nu аu avut de ales, s-аu intors lа un sistem care nu le poate asigura un trai decent, acces la servicii medicale decente, la un sistem care nu le poate garanta siguranta zilei de maine, acum este momentul sa va ganditi la viitorul Dvs!
Germania are nevoie de profesionisti!
Brasov Professional Group cauta operatori de utilaje de mici dimensiuni (miniexavator, motostiviutor ...) pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. Avem si proiecte de lunga durata pe partea de electrica, metal/ sudura, ansamblare.
Prin continuitatea proiectelor noastre, oferim castiguri motivante, peste media pietei, care sa va aduca siguranta zilei de maine. Ne ocupam de transportul si cazarea Dvs. Asigurarea de sanatate individuala acopera orice situatie medicala, inclusiv aceasta situatie nedorita adusa de Coronavirus. In plus, dupa 6 luni de activitate in Germania, noi ne ocupam ca oamenii nostri care au copii sa obtina alocatie din partea statului German. Mai mult, noi ne platim taxele la stat si condamnam munca la negru!
Stimati domni, cu noi puteti castiga lunar intre 2.200- 4.000 EUR net, chiar si mai mult daca sunteti meserias!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368.401.454 si 0772 290 575 sau la adresa de e-mail info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electricieni - Germania  -  Brasov Professional Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close