Electricieni Germania 3.000-5.000 EUR

Tipul job-ului
Salariu 3000 - 5000 EUR
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata Germaniei, Brasov Professional Group, cauta electricieni si ajutoare de electrician, pentru clientii nostrii cu care colaboram in mod constant.Avem 22 de santiere active in acest moment si putem porni altele noi cu ajutorul electricienilor dornici sa ni se alature.

Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt organizate de noi. Colaboratorii nostrii ajung la castiguri ce se situeaza intre 3.000- 5.000 EUR net.

Limba engleza sau limba germana reprezinta un avantaj.


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368 710 450 si 0368 800 900 sau la adresa de e-mail
info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!
Publicat 4 iul. 2022 Reactualizat 8 aug. 2022 Expiră 2 sept. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.