Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 06 Feb 2019

Electricieni Cu Sau Fara Experienta.

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

INEL SA angajeaza electricieni sau personal care doreste sa invete si sa se certifice in meseria de electrician pentru proiecte premium in mediul corporatist. Clienti INEL SA: Vodafone, Amazon, Microsoft, Veolia, Lincoln Electric, Erste, Carrefour, HOST, CRF, Raiffeisen si lista poate continua cu peste 100 de clienti de acelasi calibru.

Daca esti doritor de un mediu de lucru actractiv in mediul constructiilor de top, daca iti plac deplasarile, echipa, aventura si in principal avansarea in cariera de electrician, nu ezita sa ne contactezi.

Descrierea companiei

INEL SA has about 50 electrical engineers and electricians continuously working and learning since 1994. We have been working for corporate giants like: Veolia Waters, Vodafone, Fro Airliquide, Amazon, ABInBev, Carrefour, Praktiker, Hoeganaes Corporation, HOST, Erste Bank, Raiffeisen Bank and the list will continue with over 100 more corporate clients.

Expirat
Electricieni Cu Sau Fara Experienta.  -  INEL SA Buzau

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close