Publicat 09 Iun 2020 | Expiră 10 Iul 2020

ELECTRICIAN

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerințe:
Experienţă anterioară în urmatoarele specializări:
- echipamente electrice şi de automatizare pentru echipamente specifice industriei alimentare;
- echipamente electrice de distribuţie joasă tensiune;
Studii medii;
Limba engleză reprezintă un avantaj;
Disponibilitate la program în schimburi.

Descrierea jobului

Responsabilități
-Răspunde de buna funcționare a tuturor echipamentelor electrice
-Asigură calitatea lucrărilor executate

Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist. Posibilitate de dezvoltare profesională într-o companie multinațională și condiții moderne de lucru cu tehnologie de cel mai inalt nivel. Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny – ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania a continuat sa-si extinda portofoliul de bauturi racoritoare, prin preluarea marcii Granini – produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.

Expirat
ELECTRICIAN  -  TUBORG -SC United Romanian Breweries Bereprod SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close