Publicat 08 Mai 2019 | Reactualizat 22 Mai 2019 | Expiră 07 Iun 2019

Electrician, vorbitor de limba germana

1 post

Descrierea jobului

Brasov Professional Group cauta electricieni si sudori precum si ajutor de electricieni pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. In scurt timp vom incep colaborari in aceleasi domenii si pe piata din Olanda. Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt asigurate de noi. Colaboratorii nostri ajung la castiguri ce se situeaza intre 1.500-.4.000 EUR net.

Cautam cu predilectie vorbitori de limba germana pentru a asigura o buna coordonare cu clientii nostri in activitatea derulata pe santier.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368.401.454 si 0773 827 920 sau la adresa de e-mail info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.
Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management de santiere, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electrician, vorbitor de limba germana  -  Brasov Professional Group