Publicat 14 Feb 2019 | Expiră 17 Mar 2019

Electrician/ Tehnician electronist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-seriozitate
-capacitate de integrare in echipa
-dornic de a invata lucruri noi
-experienta constituie un avanj, dar nu obligatorie

Descrierea jobului

-lucrari de instalare, depanare si mentananta pentru instalatii electrice, instalatii de securitate si telecomunicatie

Descrierea companiei

Electrotrend SRL este membra a unui grup de firme careisi desfasoara activitatea reprezentativ in Europa de Est.
Fondatorii societatii, la infiintarea au adus cu ei experienta de aproape un deceniu in industria de sisteme de securitate electronica si mecanica, IT &C si electrica de joasa tensiune, experienta acumulata in executie si proiectare.
Pe parcursul anilor au proiectat, instalat si au pus in functiune zeci de sisteme electrice de joasa/medie tensiune si sisteme de curenti slabi in supermarket-uri, institutii publice, cladiri pentru locuinte, cladiri de birouri.
Echipa tanara si deschisa la toate noutatileaparute in domeniuva propun solutii, care aduc in sprijinul Dumnevoastra toate beneficiile tehnologiilor moderne. Solutiile noastre acopera intrega paleta de instalatii electrice si de sisteme de curenti slabi. in locul mai multor sisteme independente concepute de diversi furnizori de sisteme, puteti beneficia de o solutie cladita pe un concept unitar, optimizat pentru nevoile Dumneavoastra.

Expirat
Electrician/ Tehnician electronist  -  SC ELECTROTREND SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close