Publicat 19 Iun 2019 | Reactualizat 26 Iun 2019 | Expiră 20 Iul 2019

Electrician Tablouri Electrice

12 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Romania angajeaza Electricieni pentru clientul sau, un producator de constructii navale din Tulcea ;

- Calificare/ specializare – electrician, electromecanic;
- Experienta in domeniul instalatiilor electrice - minimum 1-2 ani ;
- Responsabilitate si organizare;
- Comunicare eficienta;
- Atentie la detalii;
- Lucru in echipa ;

Descrierea jobului

• Lucrari de pozari cabluri, conexiuni interioare si exterioare tablouri electrice ;
• Răspunde de calitatea lucrărilor efectuate;
• Răspunde de efectuarea lucrărilor la timp şi de calitatea acestora ;
• Răspunde de respectarea cu stricteţe a cerinţelor specificate în documentaţia tehnică preîntâmpinând astfel posibilitatea apariţiei neconformităţilor;
• Aduce la cunoştinta maistrului coordonator toate neconformităţile constatate la materialele, sculele si aparatele folosite în desfaşurarea activităţii, inclusiv deficienţele la instalaţiile electrice provizorii la nave;
• Manipularea materialelor, SDV-urilor echipamentelor cu respectarea metodelor/indicaţiilor furnizorului;
• Înapoiază la sculerie instrumentele defecte sau care au fost utilizate greşit/ suprasolicitate şi informează magazinerul despre defectele constate;

Beneficii :
- Salariu motivant : 4000 Ron Net ( pentru cei cu experienta minica ) - 6000 Ron Net ( pentru cei cu experienta )
- Cazare asigurata pentru cei care nu sunt din Tulcea ;
- Plata orelor suplimentare si a tuturor sporurilor conform legi

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Electrician Tablouri Electrice  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close