Publicat 26 Aug 2019 | Reactualizat 25 Sep 2019 | Expiră 26 Oct 2019

Electrician montaj / Tehnician echipamente de securitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal va avea experienta in montajul echipamentelor tehnice, va detine permis de conducere cat. B si va fi capabil de a asimila cunostiinte noi rapid. Angajatul nostru va beneficia de un pachet salarial motivant (inclusiv bonuri de masa), program flexibil, munca intro echipa tanara si dinamica si va avea posibilitatea sa avanseze pe linia carierei.

Descrierea jobului

Postul de tehnician in compania noastra presupune:
- Munca pe teren ( montaj diverse echipamente la clienti.)
- Administrarea sediului din punct de vedere tehnic.
- Studii medii/superioare, cu profil tehnic-electric (constituie un avantaj);
- Abilitati tehnice excelente;
- Mod riguros de organizare;
- Responsabil, dinamic, dornic sa lucreze in echipa;
- Realizarea cablarii si a conexiunilor necesare pentru implementarea sistemelor de securitate tehnica, conform proiectelor;

Descrierea companiei

IT CONSTRUCTION, este o companie multinațională cu capital 100 % privat și rădăcini în cultura austriacă, poloneză, slovacă și maghiară importând și contopind inteligența și cunoștințele vaste în domeniile în care activează.

Suntem furnizor de infrastructură pentru cablare de reţele, inclusiv montaj şi configurare. Sisteme complete de telefonie, server pe baza hard şi software, licenţe, supraveghere video, sisteme alarme, sisteme de acces, aparate de pontaj, sisteme de backup, instalaţii fotovoltaice, switch-uri, bridge-uri, routere, firewall-uri, W-lan (WiFi), etc.

Oferim servicii la cele mai înalte standarde, atât pe plan național cât și internațional. Dispunem de un personal specializat, capabil să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților. Suntem o echipă de profesioniști în permanentă interacțiune cu clienții noștri, întotdeauna căutându-le soluții optime și aducându-le rezultate vizibile.

Expirat
Electrician montaj / Tehnician echipamente de securitate  -  IT Construction Security Service

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close