Electrician mentenanta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- absolvent studii medii cu profil electric/energetic/electromecanic/electronică;
- experiență de minim 3 ani ca electrician/electronist;
- persoană motivată, cu abilități tehnice și cunoștințe despre PLC, stații medie/ joasă tensiune, automatizări industriale, electronică, pneumatică, hidraulică;
- cunoștințe de utilizare PC.

Descrierea jobului

Postul presupune lucrări de mentenanță la instalații electrice de forță și automatizare, de iluminat și semnalizare, la poduri rulante, la echipamente mobile (stivuitoare, încărcătoare frontale, transportoare beton, buldoexcavatoare), la stație de mixare betoane, la utilaje/echipamente/scule din domeniul construcțiilor.

CE ÎȚI OFERIM:
- Salariu motivant;
- Bonusuri de performanță;
- Servicii medicale în sistem privat;
- Asigurare de viață și accidente.

Descrierea companiei

Somaco Grup Prefabricate este unul dintre cei mai mari producători de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, precum și al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producţie din țară. De asemenea, Somaco este unul dintre cei mari producători de beton celular autoclavizat (BCA) din țară, brandul cel mai căutat în regiunea Moldova. Deținem 6 fabrici (Adjud, Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara) și începând cu 1 noiembrie 2019, Somaco Grup Prefabricate face cu mândrie parte din grupul LafargeHolcim.

Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.