Electrician mentenanta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru echipa noastra de tehnicieni dorim cooptarea unui coleg electrician.
Asa cum spune descrierea jobului, electricianul va avea atributii de mentenanta preventiva sau mentenenta corectiva la instalatii / echipamente de ridicat.
Experienta asemanatoare constituie avantaj. Pentru electricienii care nu au mai lucrat exact in acest domeniu, se asigura instruire specifica pentru tipul de echipamente mentionat.
Cerinte: studii tehnice medii sau calificare in domeniu.

Descrierea jobului

Electricianul de mentenanta asigura intretinerea curenta si interventiile in cazuri accidentale pentru echipamente de ridicat de tipul macaralelor (rotative, monorail, poduri rulante, trolii, etc).
Punctul de lucru este in Targu Mures.
Fisa postului va implica si lucrul la inaltime. In functie de specificul lucrarii, electricianul este ajutat de colegi mecanici la partea de demontare/montare a echipamentelor.
Printre atributiile principale: efectuare vizita in teren la instalatii; diagnosticare; solutie reparare si necesar piese de schimb sau consumabile; montare echipament la beneficiar si probe de functionare.

Descrierea companiei

Multipractic este lider de piata zonal in domeniul instalatiilor de ridicat, societatea avand peste 12 ani vechime in acest sector. Firma noastra este autorizata pentru a executa lucrari de intretinere si revizie, reparatii si montaj la echipamente de ridicat precum macarale, stivuitoare, poduri rulante, electropalane, platforme/nacele, elevatoare, etc.
Publicat 13 oct. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos