Electrician mentenanta CLUJ

BK TECHNIK S.R.L. - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii superioare/medii tehnice, sau calificare tehnica de specialitate
Experienta in mentenanta tehnica a echipamentelor electrice specifice cladirilor dе birouri/centre comerciale/hale industriale
Capacitate de integrare in echipa
Mobilitate si disponibilitate pentru a participa la interventii in cazuri urgente
Abilitati de comunicare si atitudine proactiva
Atentie la detalii, ordonat, organizat, serios
Permis dе conducere categoria B (constituie avantaj)

Descrierea jobului

Efectueaza mentenanta preventiva, predictiva, corectiva asupra echipamentelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune
Asigură diagnosticarea și remedierea neconformitatilor echipamentelor din instalaţiile electrice.
Asigurа functionаreа in conditii bunе а instаlаtiilor si echipamentelor electrice.
Intocmeste necesarul de materiale pentru diverse lucrari de reparatii ale echipamentelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune.
Raporteaza activitatea (intocmeste rapoarte de service, probleme rezolvate in cadrul vizitelor, probleme constatate).

Descrierea companiei

Suntem o companie specializată în execuția de instalații electrice si instalatii mecanice, precum și în oferirea de soluții pentru mentenanța tehnică a clădirilor. Cu o prezență de peste 19 ani pe piața din România, membră a grupului BK a.s (Slovacia), ne-am desfasurat activitatea în această perioadă atât ca antreprenor general de instalații cat si contractor pentru proiectare si executie instalații electrice, reușind prin proiectele realizate să ne creem o poziție solidă și un nume pe piața de profil.

Investim în mod constant în perfecționarea profesională a angajaților noștri, în tehnologii actuale și echipamente moderne pentru a putea oferi clienților noștri servicii de calitate certificată, bazate pe soluții inovatoare, integritate și profesionalism. Cunoștințele și abilitățile întregii echipe BK Technik sunt fundamentul şi garanţia satisfacţiei clienţilor noştri. Dedicarea inginerilor BK Technik asigură oferirea de soluţii optime sub raportul eficienţei costurilor, al confortului şi siguranţei lor.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.