Publicat 15 Mai 2019 | Expiră 15 Iun 2019

ELECTRICIAN / MAISTRU (DSB) - PROIECT FEROVIAR - NORVEGIA

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii tehnice de profil (scoala de maistri sau postliceala) - OBLIGATORII (nu se poate obtine certificat DBS fara astfel de studii, deci nu se poate lucra pe acest proiect)
- Experienta: peste 5 ani
- Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate, in functie de proiecte;
- Abilitati pentru lucru la inaltime;
- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu - obligatorie

- EXPERIENTA MINIMA IN DOMENIUL CONSTRUCTIEI / MENTENANTEI PENTRU LINII ELECTRICE DESTINATE TRANSPORTULUI FEROVIAR ( cai ferate, metrouri, trenuri de viteza) ESTE NECESARA

Descrierea jobului

Pentru Clientul nostru - important holding multinational cu o vasta experienta în industria feroviara, in realizarea de sisteme de electrificare, semnalizare, interlock, comunicații și control, proiecte la cheie pentru cai ferate, metrou, tramvaie și troleibuze , Holding bine reprezentat prin numeroase filiale in Spania, Franta, Norvegia , Olanda si Germania selectam in vederea angajarii pentru proiectul FOLLO LINE TUNNELS Norvegia :

- electrician / maistru /tehnician instalatii electrice - 5 posturi

Contractul de munca se incheie cu filiala din Norvegia, cetatenii romani avand aceleasi drepturi ca si un angajat norvegian.

Sarcini principale :
Montarea infrastructurii electrice pentru tunelurile feroviare duble de mare viteză (200 km / h) ce vor lega orașul Oslo de orașul Ski. (OLE)

- Instalare si conectare linii de inalta tensiune (2200v)
- Instalare si conectare celule SS / EE
- Instalare si conectare suspensii si/sau umerase catenare (LAC)
- Pozitonarea liniei aeriene de blocare CTC
- Instalare si conectare semnale de control al benzilor de circulație, camere CCTV, echipamente de distribuție a energiei electrice de joasă tensiune și sisteme de comandă PLC

Salariu de angajare : incepand cu 2200 € net lunar, la care se adauga :
- orele suplimentare,
- diurna pentru deplasari,
- bonusuri de performanta, spor de concediu, etc ;
- cazarea
- masa
- transportul catre locul de munca (Romania-Norvegia-Romania ) ,
Program de lucru: 07:30 a 16:00

SCHIMBUL se face la 5 SAPTAMANI (se lucreaza 5 saptamani urmate de 2 saptamani concediu)

Descrierea companiei

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- cv@nefertiti-hcc.ro sau office@tudorancea.ro

TEL: 0735 547 007

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ELECTRICIAN / MAISTRU (DSB) - PROIECT FEROVIAR - NORVEGIA  -  TUDORANCEA & PARTNERS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close