Publicat 09 Apr 2021 | Reactualizat 07 Mai 2021 | Expiră 10 Mai 2021

Electrician Măsură Specială (Perioadă Determinată) (144535)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Educaţie necesară: Școală profesională, liceu de specialitate/ electrician
 • Experienţă practică necesară: 1- 2 ani în instalații electrice
 • Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Legislaţie, prescripţii şi standarde de specialitate în domeniul de activitate
 • Cunoştinţe IT: Microsoft Office, soft-uri specifice activităţii de programare, verificare a contorilor electronici
 • Altele: Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

 • Execuți activităţile specifice mentenanţei grupurilor de măsură a energiei electrice numai în baza unei comenzi de lucru primite spre rezolvare în conformitate cu documentaţia tehnică în vigoare
 • Asiguri citirea contoarelor de energie electrică la abonaţii mici şi mari cu contori în montaj semidirect sau indirect în vederea facturării consumului, colectare curbe de sarcină, completarea corectă a documentelor specifice activităţii de măsurare a energiei electrice (evidenţă contori şi evidenţă sigilii)
 • Asiguri verificarea funcţionării corecte a contoarelor monofazice şi trifazice de toate tipurile în montaj direct, semidirect, indirect şi a contorilor telecitiţi sau citiţi automat, asiguri ridicarea de diagrame, remedierea deficienţelor ce pot apărea la grupurile de măsurare cât şi buna funcţionare a sistemelor de transmisie date şi telecitire
 • Asiguri montarea şi verificarea grupurilor de măsurare în cazul consumatorilor noi, introducerea contorilor în sistemul de telecitire, securizarea elementelor grupurilor de măsură în zona sa de activitate, executarea de deconectări – reconectări şi rezilieri de contracte de furnizare a energiei electrice conform comenzilor primite
 • Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale
Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.
Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Electrician Măsură Specială (Perioadă Determinată) (144535)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close