Electrician, Lacatus, Sudor

HIAROM INVEST SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Sediul, implicit activitatea viitorului nostru coleg o sa se desfasoare pe Str. Macesului, Nr.8, Localitatea Dragomiresti Vale, Judeţul Ilfov

Cerinte:
Experienta in domeniu tehnic de minim 3 ani;
Calificare specifica posturilor de mai sus;
Cautam colegi dinamici, comunicativi, capabili; de a lucra atat in echipa cat si individual.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Electrician:
- Asamblarea instalatiei electrice in conformitate cu documentatia tehnica;
- Montarea, cablarea si etichetarea aparatajului in conformitate cu schema electrica;
- Verificarea, intretinerea si repararea echipamentelor electrice;
- Participarea la controlul tehnic si de calitate al echipamentelor executate dupa finalizarea executiei acestora.

Lacatus:
-Execută confecţii metalice de uz intern.
-Execută operaţii pregătitoare cum ar fi : debitarea materialului, curăţarea, îndreptarea, trasarea , operaţii de prelucrare prin aşchiere (pilire, polizare, găurire), prin deformare plastică la rece ( îndoire, decupare).
- Desfasoara activitati specifice operatiilor de montare echipamente conform sarcinilor primite.
- Mentenanta echipamentelor de lucru

Sudor:
- Realizarea unor operatiuni de sudura in cadrul procesului de montaj:
- Sudarea si verificarea pieselor executate conform desenului de executie:
- Reglarea parametrilor de functionare a echipamentului de sudura;
- Asigurarea calitatii produselor realizate, conform planului:
- Stabilirea si monitorizarea parametrilor procesului de sudura.

Beneficii:
Salariu fix + bonuri de masa;
Decontare combustibil;
Beneficii non-financiare: certificări, training etc.;
Oportunități de dezvoltare atât profesională, cât și personală, într-un mediu profesionist și dinamic, alaturi de o echipa tanara in plina expansiun

Descrierea companiei

Hiarom Invest este unicul importator în Romania al macaralelor hidraulice pentru uz general, marca HIAB, al macaralelor LOGLIFT – JONSERED, folosite pentru manipularea bustenilor sau a deseurilor reciclabile, al carligelor pentru manipulat containere, tip hookloader, marca MULTILIFT, al motostivuitoarelor transportabile, montate in spatele autosasielor, marca MOFFETT si al obloanelor ridicatoare ZEPRO. Hiarom Invest este unic reprezentant pe piata din Romania al producatorului de basculante KH-KIPPER.

Divizia Hiarom Cranes proiecteaza si produce macarale speciale conform cerintelor clientilor. Pornind de la analiza necesitatilor, studiu de amplasare, analiza economica, putem proiecta un produs adaptat nevoilor individuale.

Divizia Hiarom Railway are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea camioanelor sina-sosea cu echipament de sudura, vehiculelor speciale pentru transportat sina, excavatoarelor echipate cu sistem de rulare pe calea ferata si echipamente de sudura, precum si carucioare autopropulsate pentru transportul muncitorilor. Utilajele sunt folosite pentru diverse aplicatii: incarcarea si descarcarea vagoanelor cu diverse materiale, echipamente, traverse, sine, tractarea vagoanelor.

Divizia Hiarom Suprastructuri are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea suprastructurilor pentru autocamioane. Producem platforme cu obloane, platforme si remorci pentru transport busteni, remorci si semiremorci in diverse configuratii, platforme pentru transport auto si basculante. Instalam echipamente hidraulice diverse pe autovehicule (macarale, pluguri, perii, freze, sararite) si realizam modificari constructive pentru autocamioane (lungiri / scurtari de ampatamente si console, instalare de cutii de transfer, montaj placi plug).

Grupul nostru firme este compus din societati cu capital privat, ce ofera clientilor sai servicii si produse complexe. Suntem mandri de echipa noastra, care reprezinta cu maxima loialitate firma, sporind si pe aceasta cale reputatia acesteia. Prin gandirea noastra flexibila, orientata spre succes, garantam satisfacerea maxima a nevoilor clientilor nostri. Inovatia este o cerinta strategica in grupul nostru de firme, astfel putem oferi clientilor nostri pachete de servicii actualizate si eficiente.

Din grupul nostru de firme mai fac parte urmatoarele societati:

EPCO (Echipamente pentru Constructii SRL) este unicul importator al producatorului de macarale turn JASO, Spania. EPCO detine echipamente, mana de lucru si experienta necesara pentru a tine proiectul dumneavoastra in buget si in termenele de executie asumate. Oricare este natura proiectului pe care vreti sa-l porniti rezidential, comercial, industrial, de infrastructura, utilitati (statii de epurare, …), echipa EPCO se potriveste perfect proiectului tau.

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 16 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.