ELECTRICIAN intretinere utilaje

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Diploma de absolvire a scolii profesionale, de preferat liceu cu profil electric/mecanic;
Experienta in productie de minim trei ani;
Abilitati de comunicare, planificare si organizare foarte bune;
Disponibilitate la lucrul in schimburi.

Descrierea jobului

Efectueaza lucrari de reparatii si intretinere la utilajele si instalatiile din spatiul de productie.
Organizeaza si desfasoara interventiile pentru reducerea la minim a timpilor de oprire a utilajelor si asigura manipularea corecta a pieselor de schimb.
Executa corespunzator interventiile pe care le face, atat din punct de vedere al calitatii cat si al termenului de executie al lucrarii.


Descrierea companiei

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri.

Adresându-se tuturor celor 22 de milioane de consumatori români, din țară și din străinătate, FOX acoperă cu produse proaspete, de calitate și gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

După 22 de ani de creștere organică, de la începutul activității, în 1992, FOX, având sediul în București, reunește în prezent peste 1000 de angajați, generând mult mai multe locuri de muncă, legate de afacerea principală. Ne preocupăm în permanență de dezvoltarea profesională continuă a angajaților, pentru a fi cât mai competitivi în mediul concurențial.

Publicat 21 oct. 2021 Reactualizat 18 nov. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos