Electrician intretinere si reparatie

CELCO S.A - 2 poziții
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- studii medii – profil electric
- disponibilitate de lucru in ture
- seriozitate, disciplina, adaptabilitate, atentie la detaliu, lucru in echipa
- capacitate de organizare si planificare, indemanare si precizie

Descrierea jobului

- executarea lucrarilor de intretinere preventiva, predictiva si de reparatii a instalatiilor si echipamentelor de specialitate
- la cunostinta de defectiunile semnalate si executa lucrari de remediere a acestora
- diagnosticarea, verificarea si depanarea proceselor asistate de calculator
- repara si reconditioneaza instalatii electrice
- comunica toate defectele, functionarile anormale sau deficientele sesizate in timpul supravegherii fiecarei masini, echipament sau instalatie sefului direct sau prin intermediul raportului de tura
- asigura functionarea la parametrii corespunzatori, sigura si economica a instalatiilor auxiliare

Descrierea companiei

Suntem o companie care activeaza in domeniul materialelor de productie inca din 1973, producand BCA-ul cu cel mai mic grad de conductivitate termica din Romania. Standardul ridicat la care producem betonul celular autoclavizat ni l-am impus si celorlalte materiale de constructii pe care le producem incepand cu anul 1999: adezivi, mortare si var.
Din dorinta de a garanta calitatea produselor finite Celco, ne-am extins activitatea si in zona de exploatare a nisipului in cariera din localitatea Plopeni, precum si in echiparea si exploatarea carierei de piatra din localitatea Tasaul. In felul acesta am ajuns sa avem o echipa de 270 profesionisti in 4 puncte de lucru pe teritoriul judetului Constanta.
Daca vrei sa intri in echipa noastra si pui accent, ca si noi, pe calitate, initiativa si inovatie, daca esti flexibil si entuziast, Celco te asteapta cu oportunitati de dezvoltare profesionala!
Publicat 28 ian. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.