ELECTRICIAN ÎNTREȚINERE ÎNDUSTRIALĂ

CIE MATRICON - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru întreținerea roboților industriali și a altor utilaje, angajăm în echipa din Târgu-Mureș:
ELECTRICIAN ÎNTREȚINERE ÎNDUSTRIALĂ

Acest post este pentru tine dacă ești pasionat de domeniul electric, de automatizări și de întreținere fie că ai de a face cu utilaje ultramoderne sau echipamente mai vechi. Nu te sperie o defecțiune, indiferent dacă este vorba de roboți industriali inteligenți, masini de prelucrare CNC, sau alte utilaje de producție industrială.

Ești o persoană care a lucrat deja în întreținere industrială, te simți confortabil în domeniul electric sau electronic și ești deschis să înveți lucruri noi pentru a te perfecționa profesional.

Descrierea jobului

Poziția se eliberează pentru că actualul responsabil de întreținere se pensionează. El nu va pleca fără să îți predea toate detaliile acestui post, pentru ca tu să începi cunoscând secretele utilajelor de la CIE Matricon.

Vor fi multe provocări, dar conducerea companiei îți acordă tot sprijinul pentru a reuși! Te vei putea pregăti într-un mediu internațional, împreună cu alți specialiști din industria automotive. Recompensele pentru performanța ta în întreținerea echipamentelor nu vor întârzia să apară.

Descrierea companiei

Suntem parte a concernului CIE Automotive, listat în TOP100 furnizori globali pentru industria automotive. Printre clienții noștri stabili regăsim constructori auto precum BMW, Ford, GM, Renault, VW. Sistemele de asigurare a calității și controlul proceselor industriale ne permit realizarea de produse finite la calitate premium.
Te așteptăm în echipa noastră pentru o carieră de excepție!

Fii tu doctorul roboților la CIE Matricon!
Publicat 4 oct. 2021 Reactualizat 1 nov. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos