Electrician / Inginer productie tablouri electrice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Inginer absolvent de profil Inginerie Electrica, electrician calificat, sau absolvent de liceu de profil sau scoala postliceala.
In anumite condiții se accepta și persoanele fără calificare și fără experiența.

Descrierea jobului

Producția tablourilor electrice de forța și automatizare, constând in operațiile electrice de cablare și conexiuni și cele mecanice (gauriri, montaj de aparataj, etc.). Intervenții in teren pentru modificări sau remedieri.
Munca presupune intelegerea schemei electrice si executia tablourilor electrice dupa schema. Munca se desfasoara in atelierul de productie, sub indrumarea colegilor ingineri si electricieni, cu experienta vasta in domeniul tablourilor electrice si al sistemelor de automatizare. Aveti sansa sa lucrati intr-un colectiv placut, cu experienta, de la care puteti invata sau perfectiona aceasta meserie de tablotier sau electrician de automatizari.

Descrierea companiei

Firma Global Technical Controls este cel mai nou membru al grupului Global Technical Group, avand ca obiect proiectarea si executia instalatiilor de automatizare pentru cladiri, precum si pentru domeniul industrial. Din domeniul de activitate fac parte sistemele BMS pentru cladiri inteligente, automatizarile de utilaj, inclusiv tablouri de forta si automatizare, sisteme industriale pentru depozite de carburanti, automatizari si tablouri de forta pentru linii de productie din industria chimica si petrochimica, sisteme de curenti slabi (detectie incendiu, sonorizare, CCTV, voce-date, etc.)

Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 30 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.