Publicat 11 Iun 2019 | Reactualizat 09 Iul 2019 | Expiră 12 Iul 2019

Electrician (industrie sau construcții):2500 EUR net/168 ore

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MeisterJob este în permanentă căutare de ELECTRICIENI montatori cu un nivel minim A1 al limbii germane pentru diferite șantiere/fabrici din Germania

Cerințele postului:

- un nivel al limbii germane cel puțin A1 (este necesar să poți dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic)
- calificare în domeniul electric
- experiență pe același post sau un post similar
- seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta

Descrierea jobului

Avantajele tale:

- salarizare: 2500 EUR net/lună (salariu de bază + diurnă)
- cazare în pensiune sau casă de vacanță asigurată contracost (se retrage la sfârșit de lună din salariu)
- contract de muncă direct cu firma angajatoare din Germania (perioadă nedeterminată)
- servicii medicale și sociale aferente contractului de muncă (card de sănătate + asigurare medicală + alocație: 190 EUR/lună pentru copil/student/masterand)
- traducerile pentru angajare realizate gratuit de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției
- mediu de lucru plăcut, în condiții europene
- siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune
- suport permanent din partea echipei MeisterJob, telefoanele sunt deschise 24/7 pentru cei angajați

Descrierea companiei

MeisterJob te ajută să reuşeşti în Germania. Serviciile noastre de mediere și de traducere sunt complet gratis. Am legat parteneriate cu mai mult de 150 de firme angajatoare din Germania, firme care îţi oferă un contract de muncă şi o locuinţă astfel încât toată energia ta să se consume la locul de muncă, nu cu probleme administrative sau legate de cazare.

Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: info@meisterjob.ro sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon : 0040 771 454 060

Echipa MeisterJob se bucură de interesul tău și își dorește o colaborare lungă cu tine, în care să te bucuri de jobul pe care-l prestezi, într-o țară care apreciază calitățile umane și valoarea meseriașilor din România.

Dacă îndeplinești condițiile de angajare de mai sus, în maxim 7 zile lucrătoare, echipa MeisterJob îți va găsi un loc de muncă!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electrician (industrie sau construcții):2500 EUR net/168 ore  -  MeisterJob România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close