Publicat 02 Mai 2019 | Reactualizat 30 Mai 2019 | Expiră 02 Iun 2019

Electrician Depozit Produse Finite

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii: scoala profesionala, liceu cu profil electric (electroenergetic/electrotehnic) / atestare electrician prin certificate de calificare profesionala;
Cunostinte de baza in domeniul statiilor de incarcare pe acumulatori tip acid plumb: masurare tensiune, amperaj, concentratie electrolit.

Descrierea jobului

- Supravegherea statiei tehnice de incarcare acumulatori stivuitoare;
- Verificarea parametrilor si gradului de incarcare al acumulatorilor;
- Inlocuirea acumulatorilor de pe stivuitoare;
- Colaborarea permanenta cu firma de service pentru solutionarea problemelor constatate;
- Realizarea rapoartelor de activitate pentru: ciclurile de incarcare, interventii etc;

Descrierea companiei

Arctic este liderul pieţei de aparate electrocasnice din România şi deţine cea mai mare fabrică de prodiucție din Europa continentală, unitatea de la Găeşti producând până în prezent peste 31 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 3.600 de angajaţi, inclusiv subcontractori, şi o cifră de afaceri în 2017 de 2,2 miliarde de lei. În prezent, 87% din producția totală Arctic este exportată în peste 80 de țări.

În anul 2017, Arctic a demarat lucrările de construcție pentru o nouă fabrică de mașini de spălat rufe, care va fi amplasată în localitatea Ulmi, județul Dâmbovița. Noua investiție este una de tip Greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform standardelor conceptului digital de Industrie 4.0. Fabrica va integra tehnologii de ultimă oră, precum comunicarea wireless a liniilor de producție cu cele din alte țări parte din Grupul Arçelik, dar și utilaje inteligente.

Pe piaţa locală, Arctic şi-a consolidat poziţia de lider în 2016 și 2017, atât pentru marca Arctic, cât și pentru Beko și Grundig, oferind produse și servicii adaptate la nevoile şi la stilul de viață al consumatorilor. Arctic este unul dintre cele mai puternice branduri romanesti, in 2017 clasandu-se pe locul trei in Top 100 Cele Mai Puternice Branduri Romanesti, clasament realizat de revista BIZ.

Expirat
Electrician Depozit Produse Finite  -  SC ARCTIC SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close