Electrician de intretinere si raparatii

XELLA RO SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal
 • Studii medii (ṣcoală profesională sau liceu de profil) în domeniul electronică, electrotehnică sau energetic).
 • Minim 3 ani de experienţă în mentenanţa echipamentelor de producţie pe linie electrică.
 • Apt pentru lucru la înălţime.
 • Atestat ANRE poate prezenta un avantaj.
 • Disponibilitate pentru lucrul în ture.
 • Abilități de comunicare și lucru în echipă.
 • Inițiativă și responsabilitate.

Descrierea jobului

Principalele responsabilităţi
 • Asigurǎ mentenanţa preventivǎ ṣi corectivǎ a echipamentelor electrice din cadrul fabricii.
 • Executǎ manevrele necesare în staţia de 6/0.4 kV.
 • Intervine cu promptitudine pentru remedierea defectelor electrice şi mecanice apărute pe fluxul tehnologic din cadrul Diviziei BCA Oradea ṣi execută lucrări de remediere a acestora, de bună calitate ṣi în timpul cel mai scurt posibil.
 • Execută lucrări de întreţinere, revizii, reparaţii în cadrul intervenţiilor de mentenanţă programată ṣi sau accidentale;

Descrierea companiei

Cu o prezență în peste 22 de țări din Europa, 78 de fabrici și peste 5000 de angajați, Grupul Xella este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de soluții eficiente și durabile de zidărie pentru întreaga casă. Xella este producătorul unor mărci cunoscute precum Ytong, Silka, Hebel, și Multipor și este unul dintre pionierii soluțiilor de planificare digitală în construcții.

Xella RO, filiala locală a grupului, este principalul jucător din piața de zidărie din țară. Cu misiunea de a contribui sustenabil la îmbunătățirea mediului construit în România, Xella RO își desfășoară activitatea în cele trei fabrici situate în Ploiești, Deva și Oradea. În anul 2018, grupul a achiziționat compania Macon, devenind unul dintre liderii de piață pe piața românească a materialelor de construcții și principalul producător de BCA din România.

Pe o piață în continuă dezvoltare, oferim soluții de zidărie personalizate, contribuind astfel la îmbunătățirea mediului construit. Xella România deține în portofoliu două branduri de zidărie: Ytong și Macon. De asemenea, compania deține și brandurile Multipor, soluție de termoizolare, și Silka, blocuri din silicat de calciu.

Xella, în calitatea sa de grup internațional, prețuiește diversitatea. Suntem o echipă cu valori comune și încurajăm, în același timp, perspectivele și experiențele diverse. Ne definește o cultură organizațională bazată pe colaborare și comunicare deschisă. Credem că fiecare coleg trebuie să aibă ocazii pentru a-și dezvolta potențialul și oferim un mediu care susține învățarea, creativitatea, inițiativa și autonomia. Suntem mândri de diversitatea punctelor de vedere, valorizăm fiecare personalitate în parte și fiecare expertiză individuală.
Publicat 10 Oct. 2022 Reactualizat 7 Nov. 2022 Expiră 9 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.