Publicat 05 Mar 2021 | Reactualizat 04 Apr 2021 | Expiră 05 Apr 2021

Electrician Automatist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

  • studii medii/superioare in domeniu electric
  • cunostinte operare calculator
  • limba Engleza nivel mediu – avantaj
  • permis de conducere – avantaj

Descrierea jobului

  • Repara si intretine instalatii electrice, echipamente clasice, semiautomatizate si automatizate;
  • Realizeaza diagnosticarea si intervine in cazul defectiunilor electrice aparute pe liniile de productie;
  • Verifica functionarea echipamentelor electrice si automatizate pentru a preintampina accidente sau defectiuni;
  • Transmite informatii cu privire la pastrarea stocurilor minim necesare de piese de schimb pentru evitarea stationarii utilajelor;

Descrierea companiei

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 41,8 miliarde de euro in 2018, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 180.000 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain.

In Romania, Saint-Gobain detine noua activitati (Saint-Gobain Abrasives, Brodrene Dahl, Saint-Gobain Building Glass, Pietta Glass Working, Saint-Gobain Sekurit, Saint-Gobain ISOVER, Saint-Gobain PAM, Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Weber), cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 14 situri industriale situate in Baicoi, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

In Romania, SAINT–GOBAIN detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips si Weber), cu aproximativ 1400 de angajati si opereaza 11 unitati de productie in opt situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

PIETTA GLASS WORKING este un important jucator in domeniul procesarii sticlei pentru aplicatii industriale si elemental vitrate pentru fatade. Cu sediul in Valenii de Munte, jud. Prahova, PIETTA GLASS WORKING detine 4 fabrici, urmand 2 directii principale de business: Arhitectural (Façade) si Industrial / OEM iar numarul angajatilor nostri este in jur de 550.

Achizitia fabricilor PIETTA GLASS WORKING va permite Grupului francez sa isi extinda amprenta industriala pentru a servi si mai eficient piata mondiala de fatade, aflata in continua crestere si pentru a-si consolida pozitia in piata aplicatiilor industriale, cu o baza de costuri optimizata.

Expirat
Electrician Automatist  -  PIETTA GLASS WORKING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close