de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 19 Nov 2019 | Expiră 22 Nov 2019

Electrician (103856)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Profilul tău

Educaţie necesară: Şcoală profesională/ liceu de specialitate;
Experienţă practică necesară: 1 an activitate în instalaţii electrice;
Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Legislație, prescripții şi standardele de specialitate în domeniul de activitate;
Altele: Capacitate de planificare şi decizie; Disponibilitate pentru lucru în echipă, în program prelungit; Permis de conducere categoria B (cerință obligatorie).

Descrierea jobului

Ce vei face

Instalaţiile de distribuţie trebuie exploatate, dar nu oricum. Astfel, avem nevoie de oameni responsabili şi pricepuţi care se vor ocupa de ele, în mediul urban-rural, în cadrul unei formaţii de lucru. Autorizaţia SSM este absolut necesară.
Avem nevoie de oameni pe care să ne putem baza. De aceea, tu vei citi contoarele de energie electrică la abonaţii casnici (neprogramat), micii şi mari consumatori (programat / neprogramat) pentru facturarea consumului;
Pentru ca nimeni nu e perfect, nici măcar contoarele, vei verifica funcţionarea lor, monofazate şi trifazate în montaj direct / semidirect. Dar vei fi atent şi la remedierea deficienţelor ce pot să apară la grupurile de măsurare; Şi nu în ultimul rând, vei completa corect documentele specifice activităţii de măsurare a energiei electrice (evidenţă contoare şi evidenţă sigilii).
Avem clienţi care din diferite motive, sunt nevoiţi să se deconecteze sau reconnecteze. Pentru ca procesul să decurgă cât mai plăcut şi simplu pentru client, te vei ocupa de operaţiunile tehnice pe baza comenzilor (ordinelor de serviciu) primite;
Pentru că lucrăm cu furnizori de servicii externi pentru anumite operaţiuni, e nevoie să fim siguri că lucrările sunt făcute la nivelul standardelor de calitate E.ON. De aceea avem nevoie de tine pentru recepţia lor.
Inevitabil, avariile şi incidentele din reteţelele de distribuţie o să apară. Dar depinde doar de tine şi de noi cum le vom rezolva. Dar dacă vei raporta corespunzător procedurilor, totul va merge ca uns.
Câteodată deranjamentele vin şi din vina abonaţilor, pentru ele va fi nevoie să întocmeşti acte de constatare şi să le înaintezi şefului de formaţie.

Ce îţi oferim

Pachet salarial atractiv;
Premiu de performanţă;
Tichete de masă;
Asigurare privată de sănătate;
Pensie facultativă;
Primă de vacanţă.

Descrierea companiei

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales – faptul că te poţi baza pe ei. E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Electrician (103856)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close