Publicat 08 Apr 2021 | Reactualizat 06 Mai 2021 | Expiră 09 Mai 2021

Electrician în Pregătire (147143)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Educaţie necesară: Școală profesională/ liceu de specialitate/ electrician pentru exploatarea reţelelor electrice
 • Experienţă practică necesară: Experiența practică nu e necesară
 • Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Legislaţia în domeniul energetic (constituie avantaj)
 • Cunoştinţe IT: MS Office
 • Altele: Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

 • Ești tânăr absolvent de școală profesională sau liceu tehnologic cu calificarea electrician medie și joasă tensiune? Îți dorești să îți dezvolți o carieră în distribuția energiei electrice? Te așteptăm să te alături echipei DELGAZ GRID pe poziția de Electrician în Pregătire în Vaslui.
 • Pentru că meseria se învaţă de la cei mai buni şi experimentaţi, ţi-am pregătit un program de instruire destinat debutanților în care te vei afla sub îndrumarea unui mentor, care se va asigura că nu îţi lipseşte nimic în procesul de învățare:
- Participi la activităţile specifice programului de pregătire pentru electricieni, urmărind însuşirea cunoştinţelor teoretice şi practice în exploatarea rețelelor electrice, executarea lucrărilor încredinţate şi participarea la toate examinările specifice
- Respecți prevederile Fişelor Tehnologice specifice lucrărilor executate, zona de lucru, condiţiile specifice executării lucrărilor şi tehnologia corespunzătoare
- Asiști sau participi activ, în funcţie de gradul de autorizare şi de stagiul pregătirii, la activităţi legate de exploatarea instalațiilor electrice de distribuție, rezolvarea avariilor, incidentelor și deranjamentelor din rețelele de distribuție și de măsurare e energiei electrice
 • Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.
Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Electrician în Pregătire (147143)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close