Publicat 04 Feb 2019 | Reactualizat 18 Feb 2019 | Expiră 19 Feb 2019

ELECTRICAL QUALITY INSPECTOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

OBLIGATORIU Studii superioare tehnice in domeniul electric
Evaluează si interpretează teste si încercări
Cunoaste si foloseste: Quality Core Tools, Sisteme de imbunatatire continua, ISO 9001:2015
Cunoaste si foloseste instrumente de masura electrice: multitester, multimetru, etc
Nivelul B2 la limba engleză
Operare calculator: MS OFFICE

Descrierea jobului

Este reprezentantul cerințelor de calitate ale clientului in fabrica
Analizează documentația tehnica a proiectului
Realizează Inspecția de Calitate conform specificațiilor și cerințelor de proiect
Realizează inspecția de calitate conform procedurilor aflate în vigoare în fabrică
Înregistrează neconformitățile depistate pe toata perioada de rulare a proiectului
Informează părțile interesate despre neconformitățile depistate pe toata perioada de rulare a proiectului
Urmareste implementarea corectiilor si a actiunilor corective intreprinse pentru asigurarea calitatii produselor livrate

Realizează obiectivele asumate (KAI)
Realizează indicatorii de performanță asumați (KPI)
Asimilează cerințele clientului
Se implica in programele de imbunatatire, modernizare si dezvoltare asa cum sunt promovate de companie
Participa la instruirile organizate de companie

Descrierea companiei

Comau este lider mondial dovedit în sisteme de manufacturare avansate, soluții de automatizare inovatoare și servicii, specializată în prelucrare și montaj linii de sudură și asamblare caroserie, prelucrare și asamblare tren de acționare și de rulare, robotică şi mentenanță, precum şi în sisteme avansate de producție şi servicii de mediu pentru o gamă largă de sectoare industriale.

Având sediul central în Torino, Italia, cu o rețea internațională ce se extinde în 17 țări, cu peste 12,600 de angajați, în 33 de locații, Comau utilizează ultimele tehnologii și procese pentru a furniza sisteme avansate la cheie, care în mod constant depăşesc aşteptările clienţilor săi.

Aplicand la acest post vă exprimați acordul expres și neechivoc ca aceste date să fie prelucrate de compania Comau România S.R.L. Prelucrarea datelor se va face în scopul selectării în vederea angajării dumneavoastră în compania noastră. Ne angajăm să vă protejăm datele și să vă respectăm dreptul la intimidate și la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. Compania Comau România S.R.L. a implementat măsuri adecvate care să securizeze prelucrarea datelor dvs. personale, care vor fi stocate doar dacă veți fi selectat pentru încheierea contractului individual de muncă sau pentru o altă durată doar având consimțământul dumneavoastră. Potrivit Regulamentului nr.679/2016, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau ștergerea acestora (în măsura în care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrării sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere în fata autorității în domeniu. În categoria datelor personale intră orice informații privind o persoană fizică identificată sau identifiabilă: nume, prenume, număr de identificare etc. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de către Comau România S.R.L. vă rugăm să vă adresați persoanelor responsabile cu protecția datelor la adresa recrutare@comau.com

Expirat
ELECTRICAL QUALITY INSPECTOR  -  SC COMAU ROMANIA SRL, ORADEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close