Electrical Maintenance Technician- Philip Morris- Bucuresti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

• Bune abilitati de organizare a timpului de munca;
• Abilitati de comunicare, capabil de lucru eficient cu altii, onest, aspect curat si ingrijit;
• Studii medii de specialitate;
• Carnet de conducere fara probleme (cat. B, C)
• Fara antecedente penale;
• Seriozitate, responsabilitate si implicare;
• Minim studii medii de specialitate;
• Abilitati aritmetice;
• Disponibil pentru lucru in sistem planificat cu rute zilnice;
Atestat de electrician (minim de tip B, gradul II, III sau IV);

Descrierea jobului

- Instaleaza si dezinstaleaza casete luminoase si alte echipamente de comunicare (rafturi usoare, etc) in cadrul magazinelor;
- Efectueaza operatiuni de intretinere a instalatiilor de joasa tensiune necesare acrivitatii/functionarii echipamentelor de care este responsabil (prize, becuri, prelungitoare, transformatoare alimentare LED-uri sau PPOSM)
- Executa masuratori specifice asupra zonelor desemnate in locatiile indicate, pentru a determina dimsiunile/forma obiectelor ce urmeaza a fi confectionate, la solicitarea reprezentantilor Partenerului Phillip Morris Trading;
- Achizitioneaza materiale de consum necesare desfasurarii activitatii, conform instructiunilor primite de la reprezentantii Partenerului Phillip Morris Trading;
- Executa rafturi speciale din materialele desemnate;
- Respecta specificatiile tehnice de instalare si racordare electrica, normele SSM/SU;
- Monteaza si demonteaza rafturile
- Preia, transporta si asigura montarea/demontarea echipamentelor/materialelor, la solicitarea reprezentantilor Partenerului Phillip Morris Trading;
- Efectueaza verificari ale functionalitatii, intretinere tehnica si curatare periodica pentru echipamentele instalate;
- Asigura activitati de merchandising pentru produsele expuse in echipamentele de comunicare si respecta standardele de merchandsing;
- Intocmeste rapoarte de activitate.

Descrierea companiei

www.interbrands.ro

Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007; peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993); 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.

Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Enjoy the right choice!

http://www.interbrands.ro/

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.