Publicat 29 Mai 2019 | Expiră 29 Iun 2019

EHS Officer in Cluj

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Evolution HCC recruteaza pentru unul dintre clientii sai, o companie multinationala furnizor mondial de materiale de constructii,pozitia de EHS Officer in Cluj Napoca

Candidatul ideal

Studii superioare/medii, preferabil tehnice
Autorizat in domeniul Protectiei Muncii
Experienta in domeniu de minimum 3 ani
Excelente abilitati de comunicare
Foarte bune abilitati de influentare si convingere a celorlalti
Bune abilităţi organizatorice
Abilitati in managementul proiectelor
Gândire creativă
Cunoştinţe solide de operare pe calculator în Word şi Excel
Cunostinte de limba engleză -nivel mediu/avansat

Descrierea jobului

Cunoaste si respecta prevederile din ”Instructiuni de Protectia Muncii” si ale politicii si procedurilor de Protectia Muncii;
Raporteaza, evidentiaza si analizeaza toate evenimentele pe linie de securitate si stabileste masuri de prevenire a altor evenimente similare.
Colaboreaza cu institutiile de stat in domeniul securitatii si sanatatii in munca (ITM, DSP, Procuratura) – acorda informatiile cerute de acestia.
Sustinerea si consultarea tuturor angajatilor de la toate nivelele sa aiba un comportament adecvat in scopul minimalizarii riscurilor si al incidentelor
Coordonarea implementarii politicilor de Securitate a Muncii si a Mediului ale companiei la nivelul fiecărui site, in scopul implementarii politicii in activitatiile companiei si a implicarii angajatilor in punerea in aplicare a acestora.

Beneficii:

Venit motivant
Tichete de masa
Masina de serviciu
Pachet de beneficii generos

Descrierea companiei

Evolution HCC este o companie de consultanta in resurse umane, unde evolutia, succesul si dezvoltarea sunt doar cateva dintre atributele principale pe care le garantam clientilor nostri. Echipa noastra ofera solutii complete in ceea ce priveste , selectia de personal & headhunting, dezvoltarea organizationala, evaluarea de personal, training-uri si team building-uri.

Evolution HCC is building your future!

Expirat
EHS Officer in Cluj  -  S.C. Evolution Human Capital Consulting S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close