de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 11 Mai 2019 | Expiră 11 Iun 2019

Educator / Educatoare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Persoana specializata in lucrul cu prescolarii, deschisa, calda si apropiata de copii, creativa, cu spirit de echipa, calma, perseverenta
- Absolvent/a Liceu Pedagogic / Facultatea de Stiinte ale Educatiei,
- Experienta in lucru cu copiii;
- Foarte bune abilitati de comunicare, relationare si ascultare;
- Atitudine empatica, proactiva;
- Capacitate de lucru in echipa;
- Dinamism si flexibilitate;
-Limba franceza nivel avansat;
-Cunosaterea unei alte limbi straine constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Planificarea si organizarea activitatilor educationale;
Planificarea si organizarea activitatilor recreative;
Organizarea si amenajarea mediului educational.

Oferta salariala se va discuta in urma interviului, pe baza experientei profesionale. Oferim si posibilitati de avansare.

Descrierea companiei

In Romania, La Maison Bleue isi propune sa infiinteze gradinite avand la baza experienta franceza in domeniul educatiei timpurii.

Obiectivul nostru este de a sprijini dezvoltarea echilibrata a copiilor, de a creea un spatiu care sa armonizeze nevoile lor, cu asteptarile familiilor si competentele educatorilor. In gradinitele noastre copiii beneficiaza de spatii adaptate varstei, unde se joaca, experimenteaza, invata, canta si danseaza, insusindu-si cunostintele si competentele specifice varstelor intr-o maniera ludica.

Fiecare grupa beneficiaza de indrumarea a 2 cadre didactice (educator, asistent-educator) de specialitate. Întregul corp profesoral are in spate o bogata experienta profesionala in domeniul educatiei conform sistemului francez de invatamant.Cadrele didactice sunt atente la nevoile copiilor care sunt insotiti la toaleta, la masa si la somn cu grija si rabdare.

Pe langa activitatile didactice, micutii participa la ateliere de creatie, de dans, de bucatarie si de evil musical.

Expirat
Educator / Educatoare  -  La Maison Bleue

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close