Educator Asistent

Montessori Ray Of Light S.R.L. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Centrul educațional Ray of Light Montessori caută persoană interesată de educație, dornică să cunoască (mai) îndeaproape ce înseamnă mediul pregătit Montessori și să își aducă aportul prin experiență și cunoștințe relevante creșterii unei comunități de copii prietenoși, amuzanți și isteți, aflați sub îndrumarea unei echipe dedicate.

Căutăm persoană prietenoasă și dornic să câștige experiență în lucrul cu copiii pentru o poziției de asistent de educator în grădinița noastră, pentru grupa 3-6 ani.

Lucrul într-o clasă Montessori presupune atenție activă acordată copilului, grijă autentică pentru dezvoltarea sa, înțelegerea deplină și exersarea consecventă a limitelor sănătoase, echilibru între fermitate și blândețe, reflecție cu sens, autodisciplină și efort conștient pentru depășirea prejudecăților, credințelor și obiceiurilor personale care pot deveni obstacole în interacțiunea cu copiii.

Este un loc de muncă departe de a fi simplu sau banal, e solicitant și provocator adesea și e pentru cei care înțeleg că lucrul în educație timpurie e esențial. În același timp, e locul propice pentru momente nebănuite de încântare, tandrețe, uimire, recunoștință, curiozitate, creștere personală.

Dacă ești o persoană cu aptitudini pentru lucrul cu copiii de 3-6 ani, curioasă despre educația Montessori și dorești să afli mai multe, sau dacă ai deja experiență relevantă și dorești să te dezvolți în acest domeniu, așteptăm cu drag CV-ul tău! Experiența anterioară în lucrul cu copiii constituie un avantaj, dar nu este o condiție.

Descrierea jobului

Responsabilități:
 • Asigură implementarea programului educational, sub îndrumarea pedagogului principal;
 • Supraveghează copiii pe parcursul întregii zile, oferind ajutor sau setând limite atunci când este necesar;
 • Încurajează și susține descoperirea făcută de către copil și învățarea independentă. Oferă ajutor atunci când este necesar. Încurajează independența funcțională a copilului;
 • Se ocupă de pregatirea necesară fiecărui moment din programul copiilor (fiecare masă a zilei, ieșitul afară, somn etc.);
 • Colaborează cu și implică activ copiii în responsabilitățile zilnice ce țin de implementarea programului educațional;
 • Menține zilnic un mediu Montessori curat, ordonat și atractiv. Se asigură că fiecare material din ambianță este în stare bună, complet și gata pentru a fi folosit;
 • Confectionează, achiziționează și pregătește materialul didactic la cererea și sub îndrumarea pedagogului Montessori.
Cerințe:
 • Disponibilitate pentru un program full time (8h/zi cu 1h pauză);
 • Abilitatea de a comunica și relaționa pozitiv cu copii și adulți;
 • Abilitatea de a lucra constructiv ca parte a unei echipe, de înțelegere a rolurilor și responsabilităților în clasă;
 • Atitudine caldă, atentă și plină de respect în interacțiunile cu adulții și copiii;
 • Capacitatea de a lega relații bazate pe încredere cu copiii;
 • Abilități de comunicare orală și scrisă bine dezvoltate;
 • Experiență pedagogică în mediul ante-prescolar/ preșcolar (constituie un avantaj);
 • Limba engleză la nivel conversațional (constituie un avantaj);
 • Studii universitare în domeniul învățământului preșcolar (PIPP) sau liceul pedagogic cu specializare de educatoare, finalizate sau în curs de finalizare (constituie un avantaj).
Ofertă:
 • Pachet salarial competitiv și compatibil cu aptitudinile și competențele candidatului;
 • Programe anuale de dezvoltare profesională și personală susținute de angajator;
 • Bonuri de masă.

Descrierea companiei

Proiectul Montessori Ray of Light își propune să contribuie la dezvoltarea educației timpurii de calitate din România prin oferirea unui spațiu construit potrivit nevoilor de dezvoltare ale copiilor între 1 și 6 ani și perspectivei pedagogice alternative Montessori.

În paralel cu activitatea la clasă, noi, echipa de fondatoare și colaboratorii noștri de încredere, vom desfășura programe de informare și consiliere cu teme legate de educație timpurie și parentaj conștient și pozitiv. Acestea vor fi destinate atât membrilor comunității ROL, cât și familiilor din exterior, în măsura locurilor disponibile.

Năzuința noastră este de a aduce aproape oameni – părinți, viitori părinți, oameni pasionați de educație – interesați de dezvoltarea copilului și educație timpurie, precum și de dezvoltarea lor ca adulți semnificativi în viața copiilor, și de a crește o comunitate de sprijin pentru a face față provocărilor care apar în relație cu aceștia.

Publicat 12 Sept. 2022 Expiră 12 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.