Educatoare / Educator

Bergman Education S.R.L.
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Absolvent/a de liceu pedagogic / absolvent/a al Facultatii de Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar/ Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei
- Iubeste natura si are dorinta de a o explora alaturi de oamenii mici
- Dispune de creativitate, energie si entuziasm
- Se raporteaza cu respect si intelegere fata de copii.

Descrierea jobului

Descriere job: Gradinita Bergman isi deschide un sediu nou si cauta educatori. Daca esti o persoana blanda si rabdatoare, esti creativa, iubesti copiii si iti place sa petreci cat mai mult timp in natura, te asteptam in echipa noastra care urmeaza sa fie formata.

Responsabilitati: Educatorul(area) potrivit echipei noastre iubeste natura, ii sustine si ii incurajeaza pe copii sa o exploreze si sa-si asume riscuri potrivite etapei de dezvoltare si totodata le ofera sprijin in cresterea nivelului de rezilienta; ii ajuta sa construiasca relatii pozitive cu ceilalti copii si cu mediul care-l inconjoara. In acelasi timp, educatorul este responsabil sa implementeze activitatile si jocurile prezente in planificarea saptamanala, mentine comunicarea cu parintii copiilor urmarind si documentand procesul de dezvoltare al fiecarui copil si acorda o atentie deosebita dezvoltarii emotionale si sociale a copiilor.

Beneficii:
- Salariu motivant in functie de experienta si rezultatele obtinute
- Suport in formarea profesionala
- Posibilitatea de a folosi metode educationale alternative (de inspiratie Reggio Emilia, Forest Kindergarten, etc)
- O echipa dinamica cu colegi tineri si bine pregatiti
- Abonament medical in cadrul unei clinici private (Regina Maria).
- Masa de pranz asigurata
- Posibilitatea de scolarizare a propriilor copii
- Un total de 32 de zile de concediu pe an

Descrierea companiei

Bergman este o gradinita cu abordare holistica asupra educatiei si dezvoltarii umane, urmarind atingerea echilibrului personal prin aspectele evolutive principale: minte, trup si suflet. Activitatile desfasurate sunt gandite in asa fel incat provoaca la iesirea din spatiul inchis al salilor de clasa, in spatiul exterior, fie acesta curte, gradina, parc sau padure. Consideram ca invatarea, joaca si dezvoltarea in mediul natural sunt benefice si absolut necesare copiilor nostri, de aceea ne straduim sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, inconjurati de elementele naturii, de care cu totii apartinem. Fiind iubitori ai naturii, ne dedicam ideii de a inspira respectul pentru natura si toate creaturile ei, iar acest lucru include si modelarea si cresterea respectului interpersonal.
Publicat 16 Mart. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 15 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.