de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Iul 2008 | Reactualizat 19 Aug 2008 | Expiră 21 Aug 2008

Educatoare calificata

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Educatoare absolventa a Liceului Pedagogic sau a Scolii normale, cunoscatoare a programei MECT, cu experienta in domeniu de minim 3 ani, minim Definitivat, rabdatoare si cunoscatoare a universului copilariei, spirit inovativ si organizatoric.

Descrierea jobului

Indrumarea unei grupe de max. 12 copii, cu aplicarea programei MECT, in activitatea instructiv-educativa, mentinerea unei relatii de parteneriat cu parintii elevilor indrumati prin sedinte organizate periodic si consultatii bilunare, participarea cu elevii la diverse activitati extrascolare (spectacole, excursii etc.), colaborarea la elaborarea unor proiecte de parteneriat cu alte institutii de profil etc.

Descrierea companiei

Gradinita particulara ce promoveaza dezvoltarea armonioasa a copiilor si educatorilor lor, in spiritul egalitatii de sanse si a libertatii de exprimare.

Expirat
Educatoare calificata  -  S.C. CASUTA POVESTILOR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close