Publicat 20 Iul 2021 | Reactualizat 19 Aug 2021 | Expiră 20 Aug 2021

Editor Video (Program in ture)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii tehnice de specialitate;
- Competente operare PC;
- Cunostinte de regie artistica si montaj;
- Experienta de minim 1 an ca monteur sau editor (constituie un avantaj).

Descrierea jobului

- Realizeaza/editeaza structura de continut a montajelor, urmand indicatiile producatorului/realizatorului/seful de departament;
- Premonteaza materialele video, urmand indicatiile producatorului/realizatorului/sefului de departament;
- Reprezinta interfata intre echipele de filmare si echipele de montaj, controland fluxul de informatii si indicatiile venite de la filmare;
- Supervizeaza implementarea indicatiilor producatorului/realizatorului/sefului de departament la nivel de montaj integrat (content/editare video/editare si ilustrare audio).

Descrierea companiei

Suntem echipa Antena Group. Venim zilnic la birou (sau mergem pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) o stare de relaxare, de a se distra si informa evadand in universul creat de noi. Cele mai importante cifre pentru noi sunt cele de audienta.

De la inceput ne-am dorit sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Pentru asta trebuie sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilul in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

Expirat
Editor Video (Program in ture)  -  ANTENA TV GROUP S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close