Editor / Prezentator stiri DigiFm

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Experiență în redactarea, editarea și prezentarea știrilor radio;
  • Voce potrivită pentru prezentarea buletinelor de știri radio;
  • Cunostinte de editare și pregătire a materialelor audio (cunoașterea programului Sound Forge constituie un avantaj);
  • Cunoștinte solide de limba engleză.

Descrierea jobului

  • Realizarea și prezentarea emisiunilor de stiri DigiFM in direct si pre-inregistrate (buletine de știri/stiri pe scurt, breaking news si alte producții jurnalistice).
  • Implicarea in culegerea informatiilor, redactarea si editarea stirilor, editarea si pregatirea pentru emisie a materialelor audio necesare stirilor (sincroane, declaratii, interviuri, vox-pops, alte materiale audio);
  • Stabilirea, impreuna cu producatorul de emisiune, a desfasuratorului buletinelor de stiri, a continutului, a invitatilor si a necesarului de materiale audio;
  • Prezentarea in direct sau prin materiale audio pre-inregistrate a altor productii jurnalistice in functie de necesitati;

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.