de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 23 Iul 2007 | Reactualizat 17 Sep 2007 | Expiră 21 Sep 2007

Editor Online

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

• Experiente anterioare semnificative de redactare (ex: proiecte sau lucrari facute pentru facultate, articole publicate pe blog-ul personal, in presa sau pe alte media)

• Absolvent sau student al unei facultati de Comunicare/Jurnalism sau cu alt profil umanist, dar care a inclus in programa scolara cursuri de redactare/editare a materialelor de presa;

• Experiente anterioare de documentare si explicare a unor subiecte/domenii noi

• Cultura literara vasta.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Ca editor online vei juca un rol esential pentru valoarea pe care o aduce Selenis pentru clientii sai. Si asta pentru ca orice proiect al nostru este in primul rand unul de comunicare. Iar comunicarea inseamna sa faci sens acolo unde initial nu exista. Sa construiesti poduri intre informatia venita de la companie si opiniile sau perceptiile publicului. Sa iei o idee abstracta cum este implicarea sociala sau angajamentul fata de niste valori si sa o transformi in imagini si reprezentari palpabile, materiale.

Nu exista performanta mai mare pentru un comunicator decat sa prezinte o informatie care ii poate parea unui om obisnuit prea ermetica sau tehnica (gandeste-te la concepte precum “standarde ISO”, “procesul de fabricare al cimentului”, “politica de guvernare corporativa” etc.), iar la final, cititorul sa exclame entuziasmat: “aha! Acum am inteles”.

De aceea, la Selenis vei avea oportunitatea de a-ti pune in valoare lecturile vaste si pregatirea multidisciplinara. Vei invata permanent despre domenii si concepte noi. Pentru ca apoi sa le traduci intr-un limbaj care sa fie pe intelesul tuturor. De aceea ai nevoie de o adevarata pasiune pentru scris, de un vocabular bine dezvoltat, de empatie cu publicul si, nu in ultimul rand de o buna cunoastere a tehnicilor de redactare si de comunicare in scris.

La o prima vedere, jobul de editor online este un job ca oricare altul. Lumea va privi rezultatele tale si, daca sunt bune, va spune “da, am inteles” si va trece mai departe. Si asta pentru ca ai reusit sa le faci totul clar. Insa si tu si noi vom sti ca in spate este vorba de o arta. O arta a comunicarii. Adica a logicii (logos), a credibilitatii (ethos) si a entuziasmului (pathos).

Beneficii:

La Selenis vei lucra intr-o echipa care este recunoscuta ca unul dintre cele mai bune medii de dezvoltare profesionala. Intr-o piata in care din ce in ce mai putine agentii mai au curajul sa investeasca in oameni, noi suntem permanent preocupati de dezvoltarea potentialului colegilor nostri. Avem procese de formare si de perfectionare care si-au demonstrat eficienta pe parcursul mai multor ani. De asemenea, avem traineri profesionisti care au contribuit la dezvoltarea mai multor generatii de specialisti in comunicare online.
Suntem o organizatie moderna si flexibila. De aceea si beneficiile tale materiale vor depinde de performanta pe care o demonstrezi. Pe de o parte, vei avea un salariu stabil, la un nivel competitiv pentru piata. Pe de alta parte, performanta, autonomia si capacitatea de auto-dezvoltare de care vei da dovada iti vor aduce bonusuri semnificative, care te vor face sa fii complet satisfacut de munca ta.
Nu in ultimul rand, clientii nostri sunt unele dintre cele mai puternice companii multinationale prezente in Romania. Acest lucru iti ofera sansa de a lucra la cele mai ridicate standarde de profesionalism. Vei intelege ce inseamna o strategie de comunicare, o imagine de brand, niste tactici si un copy realizate la cel mai inalt nivel de pe piata romaneasca.

Descrierea companiei

Agentie de consultanta in comunicare, specializata in folosirea mediului online. Clientii nostri sunt companii multinationale pentru care desfasuram diverse programe de comunicare online.

http://www.selenis.ro

Expirat
Editor Online  -  Selenis

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close