Publicat 11 Iul 2008 | Expiră 11 Aug 2008

economist

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana cu reale abilitati de comunicare, punctuala , organizata, care sa poata lua decizii in conditii de stress, bun cunoscator al programului de contabilitate Pionier(conditie obligatorie pentru aplicarea la acest job).

Descrierea jobului

1.Contabilizeaza si inregistreaza registru de casa in lei si inscrie in registre operatiunile efectuate (dispozitii de plata, deconturi).
2.Primeste de la predatori si verifica numerarul, monetarele si chitantele pe baza borderoului-monetar, care serveste la justificare modului de utilizare a chitantelor;
3.Intocmeste zilnic situatia disponibilului de numerar al firmei si raspunde de existenta cronologica la zi si completa a registrului de casa.
5.Preia deconturile si documentele justificative pentru avansurile spre decontare, verifica intocmirea acestora conform reglementarilor in vigoare;
6.Verifica si inregistreaza actele primare emise in locatiile aferente;
7.Tine evidenta, intocmeste si introduce notele contabile pentru contul alocat.
beneficii: bonuri de masa

Descrierea companiei

societate de selectie personal si resurse umane organizeaza interviu pentru societate de telefonie mobila

Expirat
economist  -  H.R.SUPORT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close