ECONOMIST

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti o persoana cu spirit analitic, atenta la detalii, responsabila si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu in care excelenta primeaza? Alatura-te echipei Vio TransGrup SRL.

Cerinte :

- Excelente capacitati de organizare si de respectare a termenelor;
- Abilitati de organizare si planificare;
- Usurinta si flexibilitate atât in lucrul individual cât si in echipa;
- Capacitate de analiza si sinteza;
- Buna cunoastere a legislatiei economico - financiara;
- Cunostinte avansate operare PC;
- Studii superioare in domeniul financiar - contabil.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Asigura intocmirea corecta a documentelor justificative ale societatii in conformitate cu cerintele legale in vigoare;
- Inregistreaza documentele fiscale in contabilitate;
- Verifica inregistrarile cronologice si sistematice ale tuturor operatiunilor patrimoniale;
- Participa la inventarierea anuala a patrimoniului societatii, intocmeste documentele necesare desfasurarii acestei activitati si inregistreaza in contabilitate rezultatele in urma procesului de valorificare;
- Verifica jurnalele vanzari/cumparari;
- Intocmeste si depune declaratiile fiscale;
- Ofera informatii de natura financiar - contabila si pregateste diverse situatii/raportari catre departamentele din cadrul societatii si management, etc.
- Indeplineste orice ale sarcini trasate de catre superiorul direct.

Beneficii:
- salariu atractiv plus tichete de masa;
- asigurare medicala Medlife;
- beneficii in functie de performante;
- oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica;
- posibilitati de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

S.C. VIO TRANSGRUP S.R.L. oferă servicii din domeniul transportului national si internaţional de mărfuri. Complementar activitatii de transport am dezvoltat un service destinat intretinerii si reparatiei autovehiculelor comerciale, echipat cu utilaje moderne si personal specializat. Parcul auto propriu cuprinde camioane de 20t, echipate cu semiremorci cu prelata decopertabila si semiremorci carosate cu temperatura controlata. Toate camioanele noastre sunt agreate ADR, permiţând transportul mărfurilor periculoase în condiţii de siguranţă. Seriozitatea cu care tratăm toate comenzile de transport şi politica de flexibilitate în stabilirea cotaţiilor ne-au ajutat la crearea unui portofoliu de parteneri stabili, care apreciază calitatea serviciilor oferite de noi. Fiind transportator direct avem avantajul practicării unor preţuri fără concurenţă, prin negocierea directă cu beneficiarii şi ţinând cont de particularităţile fiecărei comenzi de transport. Personalul tânăr şi resursele de care dispunem ne permit adaptarea la ritmul rapid în care se desfăşoară afacerile în domeniul transporturilor. Experienţa vastă în domeniu ne permite să acţionăm în cel mai scurt timp pentru reducerea la minim a riscurilor neprevăzute, ţinând cont de interesele tuturor părţilor implicate.

Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 16 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.