Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Mai 2019

ECONOMIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Capacitate foarte buna dе comunicare si relationare
Atent la detalii
capacitate rapida dе decizii

Descrierea jobului


Prelucrarеa informatiilor refеritoarе lа procеsul de productiе;
In bаzа raportului dе productie еmitе bon dе prеdаre/recеptiе, fisе dе prelucrаre, trаnsferuri intre gestiuni;

Descrierea companiei

Înfiinţată în 1994, Ave Impex are ca principal obiect de activitate creşterea, abatorizarea şi comercializarea cărnii de pasăre.

Iniţial activitatea porneşte cu un efectiv de 5000 capete de găini ouătoare într-o hală închiriată. Ulterior închiriază o altă hală în care vor creşte pui pentru carne. În 1996 au cumpărat două hale pe care le-au renovat şi dotat cu tehnologii moderne pentru creşterea puilor de carne. Puii erau tăiaţi la Alba Iulia după care erau aduşi la Satu Mare pentru a fi comercializaţi.

O etapă esenţială în dezvoltarea firmei o reprezintă achiziţionarea în 2000 a fostului abator de stat Avicola Satu Mare. Abatorul a fost modernizat în perioadaprintr-un program SAPARD, rezultând o capacitate de 2000 de capete/oră. Cu ajutorul unui al program SAPARD în 2008 această capacitate este dublată.

In primavara anului 2003 ne-a fost inmanat in timpul celei de-a cincea Convenţii Internaţionale de Calitate de la Geneva, Premiul Internaţional de Calitate "Era" la categoria "Aur" pentru calitatea produselor şi a managementului precum si in anul 2006 am obţinut Diploma pentru cea mai bună societate din Europa în sectorul de crestere şi procesare al cărnii de pasăre, premiu oferit de Europe Business Assembly din Londra.

Ave Impex căută să aducă în echipa ei oameni de valoare, responsabili, profesioniști în meseria lor lucrând într-un cadru modern colaborând cu o echipă cu experiență unde rezultatele sunt deja dovedite. Vă veți convinge imediat că ați făcut o alegere bună aplicând pentru posturile vacante din cadrul societății noastre

Expirat
ECONOMIST  -  SC SAM MEAT INDUSTRY SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close