Publicat 28 Feb 2019 | Expiră 31 Mar 2019

ECONOMIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


ECONOMIST
Cerinţe: studii superioare finalizate in domeniul financiar-contabil, capacitate de analiza si sinteza, cunoscator de limba engleza, scris si vorbit, operare calculator nivel superior.

Descrierea jobului

S.C. ELECTROMONTAJ S.A. Bucureşti, Str. Candiano Popescu nr. 1, sector 4 angajeaza ECONOMIST.
Cerinţe: studii superioare finalizate in domeniul financiar-contabil, capacitate de analiza si sinteza, limba engleza scris si vorbit, operare pe calculator nivel superior.

Descrierea companiei

ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de constructii internationala specializata in realizarea la cheie a liniilor de inalta tensiune şi statii de transformare.

Compania este cu capital total privat şi funcţionează ca un “Grup de firme” având în componenţă subunităţi cu profile diferite în respectul actului constitutiv şi fiind structurată în 7 sucursale în ţară, dintre care doua fabrici şi 3 sucursale în străinătate: EAU, Iordania, Cipru.

Sediul central este in Bucuresti, sector 4, str Candiano Popescu 1.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ECONOMIST  -  Electromontaj S.A. Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close