de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 25 Ian 2006 | Reactualizat 19 Feb 2006 | Expiră 25 Feb 2006

Economist Marketing

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dinamic, consecvent, fidel, spirit de echipa si rezistent la stres. Varsta intre 25-33 ani.

Descrierea jobului

elaborarea de studii de piata la nivel regional si national; - elaboarea de cercetari cantiative; - proiectare de cercetari de piata si gestionarea unui intreg proiect; - proiecte de comunicare, elaboare de mesaje publicitare, gestionarea de campanii publicitare; - analiza concurentei; - analiza vanzarilor de produse; - implementarea de produse noi, elaborarea de teme de proiectare; - cunostinte de marketing direct. - aplicarea de tehnici de comunicare in marketing; esantionari, elaborare profesionista de chestionare. - SPSS un avantaj.

Descrierea companiei

Unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania. Aplicati prin email: market3@elvila.ro.

Expirat
Economist Marketing  -  nedeclarat

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close