Publicat 18 Aug 2007 | Reactualizat 25 Aug 2007 | Expiră 27 Aug 2007

Economist (contabilitate) cu atributii administrative

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, inteligenta, motivata, organizata si atenta la detalii, cu o atitudine profesionala si proactiva. Experienta anterioara in contabilitate si salarizare, precum si cunoasterea limbii franceze nu sunt obligatorii, dar reprezinta avantaje care vor fi luate in considerare.

Descrierea jobului

Persoana care ocupa acest post este subordonata Directorului Financiar si Administrativ.
Activitatea principala cuprinde mentinerea la zi a inregistrarilor in contabilitate, pregatirea platilor si relatia cu autoritatile. De asemenea, impreuna cu Directorul Financiar si Administrativ, verifica facturarea, tinerea evidentei stocurilor, a contractelor, incasarilor si instrumentelor de plata.
Activitati conexe: evidenta personal, tichete de masa, parc auto si alte activitati administrative.

Descrierea companiei

Membra a Grupului Roullier, compania noastra a fost infiintata la sfarsitul lunii martie 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea de solutii tehnice inovatoare în domeniul îngãsãmintelor si zootehniei. In acest moment societatea are 37 de salariati care promoveaza produsele grupului Roullier in toate zonele tarii.

Expirat
Economist (contabilitate) cu atributii administrative  -  TIMAC AGROM S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close