Publicat 23 Aug 2019 | Reactualizat 22 Sep 2019 | Expiră 23 Sep 2019

Economist - Contabilitate Clienti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Cauți un job? Noi te căutăm pe tine. Hai în eMAG Teams, să lucrezi în cea mai “calculată” echipă! Sucul, cafeaua și fructele sunt din partea casei.

Grow Faster. Grow Further.
Echipa Finance din eMAG se ocupă cu dezvoltarea business-ului și optimizarea alocării de resurse prin planificare, auditare, contabilitate și control al finanțelor companiei. Activitatea zilnica presupune proiecte din zona financiara comerciala, operationala, marketing, dar si pe alte zone de impact precum trezorerie, contabilitate sau raportare. Alături de noi nu obții doar experiență. Câștigi determinare, agilitate și o deschidere către nou care te va propulsa spre idealul tău profesional.

Ce rol te așteaptă în echipa eMAG?

Incasari clienti;
Reconciliere facturi cu incasari;
Confirmari de solduri cu clientii;
Analiza solduri neincasate vechi;
Compensari de creante si datorii reciproce;
Verificare si analiza solduri conturi contabile;
Intocmirea de rapoarte cerute de superior;
Verificare fise de cont;
Emitere facturi pentru livrarile de bunuri si prestarile de servicii in Romania si UE.Știi că te potrivești dacă bifezi:


Experienta anterioara in contabilitate (1-2 ani);
Studii superioare economice;
Limba engleza - nivel mediu;
Cunostinte de utilizare a pachetului MS OFFICE;
Abilitati de planificare, analiza, organizare, dinamism, spirit de echipa; atentie la detalii.
De ce beneficii te bucuri la eMAG?Pachet salarial competitiv;
Primești un buget flexibil pentru tichete de masă, turism intern, pensie privată, cursuri de limbi străine;
Abonament medical la Medicover sau Medlife;
Ai două coduri unice de reducere, prin care poți cumpăra produse vândute pe eMAG și Fashion Days la prețuri avantajoase;
Primești discount-uri și la serviciile oferite de partenerii noștri – banking, telefonie, medicină dentară, wellness sau cafenele;
Biblioteca Bookster: alegi ce vrei să citești, iar cărțile vin la birou în fiecare săptămână.Grow Faster


Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine în eMAG. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.
Peste 4.000 de persoane lucrează acum în eMAG. Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

Expirat
Economist - Contabilitate Clienti  -  eMAG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close